Muziek maken is heel leuk, samen muziek maken nog leuker! Als je muziekles volgt bij mij, dan is er de mogelijkheid om in een band te spelen. Samen met andere docenten uit de Achterhoek organiseer ik bandmiddagen waarbij we bands samenstellen met onze leerlingen. We gaan dan een uur of anderhalf uur aan de slag met een aantal nummers. Dit doen we ongeveer drie keer per jaar.

Join The Band!

Daarnaast organiseer ik samen met Joël Groen de workshop Join The Band! Dat is een workshop bestaande uit 5 bijeenkomsten van een uur of 90 minuten waarin de deelnemers leren om muziek te maken in een band. Deze workshop geven we in Gaanderen (Achterhoek).

De workshop is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met het spelen in een band. Je hoeft dus geen instrument te kunnen spelen of noten te kunnen lezen.
Gedurende de workshop wordt er gewerkt aan diverse songs. De deelnemers kunnen zelf aangeven welke instrumenten ze willen spelen. In de oefenruimte zijn de volgende instrumenten aanwezig: piano, keyboard, gitaar, basgitaar, ukelele, drums, percussie en zang.
De laatste bijeenkomst is openbaar, familie en vrienden en kunnen dus komen luisteren. We gaan dan alle gerepeteerde nummers voorspelen.

Join The Band! is voor zowel kinderen als volwassenen.
Het hele jaar door starten er nieuwe workshops. Aanmelden kan ieder moment.

Meer informatie vind je op www.workshopjointheband.nl.
Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dat kan via info@workshopjointheband.nl