“Basles bevalt heel goed. Dayenne volgt je wensen, je kunt per keer afspreken (je zit er niet meteen een jaar aan vast) en zelf de frequentie aangeven (wekelijks/ om de week enz.). Ze is heel relaxed en heeft gevoel voor humor. Het aller belangrijkste; ze kan heel goed spelen, is deskundig en weet waar ze mee bezig is.”

“Erg leuke en afwisselende lessen. Perfecte docente voor mijn dochter.”

“Ik hou het simpel:
Vakvrouw en een hele goede docent! Aanrader dus voor bassisten en gitaristen.”

“Dayenne is zeer kundig en heel vriendelijk. Ik ben trots op wat ik nu in een jaar al heb geleerd. Voor mij is het heel belangrijk dat ik de dingen leer die ik graag wil leren (ben ook wat ouder), en geen saaie theorie. Dat is is bij Dayenne mogelijk, en bevalt heel goed.”

“Sinds een half jaar les van Dayenne en ik ben zeer tevreden. De lessen verlopen altijd erg prettig en ze weet precies welke punten ze moet aanpakken om je spel te verbeteren. Ik ben dankzij haar lessen dan ook een stuk beter geworden. Een aanrader voor iedereen die wil leren bassen!”

“Zowel mijn jongste dochter als ikzelf hebben basles van Dayenne. Leuke meid en ze maakt echt werk van de lessen. Ze bereidt de lessen goed voor en heeft erover nagedacht wat ze je wil leren. Je wordt flink aan het werk gezet en dat moet ook, want dan heb je er het meeste aan.”