Wil jij graag basgitaar, gitaar, contrabas of ukelele leren spelen? Of speel je dit al en wil je je spel nog meer ontwikkelen? Volg dan les bij mij! Ik geef muziekles in Doetinchem.

De lessen duren 30 minuten en worden aangepast aan jouw wensen. We spelen veel met nummers mee die jij graag wil spelen of waarvan ik denk dat het goed aansluit bij wat jij wilt leren. Daarnaast geef ik nuttige (technische) oefeningen mee. Omdat elke leerling anders is werk ik niet met een vast lesschema of lesboek maar worden de lessen op maat gemaakt voor jou. De één wil bijvoorbeeld graag noten leren lezen of meer van de muziektheorie te weten komen, terwijl de ander dat misschien helemaal niks vindt en juist graag met leuke nummers wil meespelen. Plezier staat voorop in mijn lessen!

In principe krijg je 1 keer per week les, maar als je vaker of minder vaak wil kan dat natuurlijk.

Op het moment heb ik geen plek om nieuwe leerlingen te plaatsen. Het is wel mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden totdat er een geschikte tijd vrij komt.

Het is mogelijk om een proefles af te spreken. Deze kost € 12,-. Voor personen vanaf 21 jaar wordt hier nog 21% btw over berekend.

Tarieven

Klik hier voor de tarieven.

Basgitaarles Doetinchem

De basgitaar is een instrument waarmee je al snel een basisgroove kunt spelen. Als je bij mij basles volgt, dan kan ik je verschillende technieken aanleren, zoals het spelen met de vingers, met een plectrum of het slappen. Ook komen er verschillende muziekstijlen aan bod. Als je wil gaan we noten lezen en met muziektheorie aan de gang, of met het schrijven van eigen baslijnen. De wensen van de leerling staan centraal, hierop worden de lessen aangepast.

Gitaarles Doetinchem

Wil jij met je favoriete muziek meespelen of jezelf of iemand anders begeleiden op gitaar? Ik help je hier graag bij! Het is mogelijk om akoestisch (Spaans of Western) of elektrisch gitaar te leren spelen bij mij. Ik kan je leren tokkelen, met de vingers een slagje spelen of met een plectrum. Ook kan ik je op weg helpen met het leren soleren, noten lezen of het schrijven van eigen nummers. We gaan aan de slag met muziek die jij leuk vindt, want jouw wensen staan voorop.

Contrabasles Doetinchem

Op de contrabas kan ik je de geplukte jazz-pop manier aanleren. We spelen tijdens de lessen veel mee met muziek, of ik begeleid je op gitaar, omdat we op die manier goed kunnen werken aan de intonatie (het zuiver spelen). Bij de contrabas is het belangrijk dat de techniek in het begin goed wordt aangeleerd, hier besteden we dan ook voldoende aandacht aan.

Ukulele-les Doetinchem

De ukulele is een instrument waarop al snel een aantal akkoorden te spelen zijn en waarmee je dus ook al snel met muziek kunt meespelen. Doordat het instrument een stuk kleiner is dan de gitaar, is het ook voor kinderen met kleine handjes een ideaal instrument. In de lessen gaan we onder andere aan de slag met akkoorden en slagjes.